Fit 'N' Joy Basic

Wat ga je doen:

een leuke en gevarieërde groepsles van maar liefst 75 minuten op muziek ervaren. Door de afwisseling van in- en ontspanningsoefeningen dan wel statische, alsook dynamische oefeningen, ontstaat er een unieke intervaltraning die de conditie sterk verbetert.
Daarnaast is de cooling-down zo ingesteld, dat het de deelnemers tijd en ruimte biedt, om zich aan het einde van de les actiever te kunnen ontspannen.

  • 'De eerste 60 minuten work-out' heeft iedere week een ander thema waarbij een combinatie van coördinatie, uithoudingsvermogen, balans, dynamische en statische spieroefeningen ge-mixed worden, met een dosis Yoga en bewustwording. Wij zorgen voor een uitgebalanceerde training en een goede sfeer.
  • 'De laatste 15 minuten' worden gebruikt voor een totale ontspanning door middel van stretching en actieve en bewuste ontspanningsoefeningen

Voor wie:

Instroming is altijd mogelijk aangezien we niet met choreografiën werken, en waarbij laagdrempeligheid en gezond verstand zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Natuurlijk hebben wij diverse groepen met ieder hun eigen behoeftes. Vanaf 14 jaar is deelname mogelijk. 

Dus heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in voor een proefles. We heten je van harte welkom.

Wanneer:

Lestijden:

Donderdag

10.30 tot 11.45 uur

 

 

20.00 tot 21.15 uur