Wedstrijd judo

Sport-Instituut Sakura stimuleert judoka's om deel te nemen aan wedstrijden buiten de club. Dit is afhankelijk van het kunnen van elk kind en dit word vooral niet overgestimuleerd. Onze graadmeter hierin is dat kinderen gemotiveerd zijn om minimaal twee maal in de week te trainen. Daarnaast hebben we tweemaal in het jaar twee wedstrijden binnen de club.

Clubkampioenschappen:

Dit toernooi staat in het teken van opvoedkundig judo en plezier beleven in het spel. Inzet en grenzen verleggen zijn daarbij kernpunten. Dit is een individuele prestatie waarbij niemand zonder aandenken naar huis gaat.

Kerstballentoernooi:

Het kerstballen toernooi is een alternatief toernooi dat op basis van teams gebouwd is. Diverse bevriende clubs nemen met veel plezier deel aan dit toernooi. De mixed-team wedstrijden staan in het teken van broederschap, fairplay en plezier.

Wedstrijd training:

We hebben om onze wedstrijd-judoka's te kunnen trainen op donderdag een wedstrijduur ingepland. Hierin worden naast tactieken en technieken, condititionele aspecten van de judoka aangepakt.

Wanneer:

Lestijd: Woensdag 18.00 tot 19.00 uur
  Donderdag 18.00 tot 19.00 uur